Huh?


















Väänta lite. Han fick heta vad? Q?
Vem döper sin unge till Q? Okej, coolt men.. Q? :S

Tänk om man döpt sin unge till P.. Och så åker ni till London:
"Helloooooooo! My name is P"
- P? Do you need to pee?
"No! I am P"
- Are you a pee? Well, that's odd
"P! P! P! P! P!"
- SHIT! SHIT! SHIT! SHIT!


Så vi drar slutsatsen att man inte borde döpa sin unge till en bokstav.


Ständigt kall

Jag är alltid kall. Dålig blodcirkulation for life. Ska ner och ta en dusch. Har i alla fall gjort klart svenskauppsatsen. Sen får jag se om jag orkar göra näthandelsuppgifterna. BUS blir det ikväll igen, hoppas jag bara kan använda solpuder nu och inte foundation. Hade ju varit asbra. Foundation kletar ner så mycket :S

Måste klippa mig också. GAH!
Orkar inte tänka längre, nu blir det dusch sen Greys anaomitoz och sen SÄNGEN, min absolut bästa omänskliga vän.


I suck, you suck, everybody sucks

Idag gick det rent ut sagt SKIT på körskolan. Köpte inte hårfärg så ska inte färga håret än, som straff!
Nu ska jag tvinga mig själv till att plugga engelska och näthandel tills mina ögon blöder... eller ja, åtminstonde tills Greys Anatomy börjar! :)

Nu ska jag bädda ner mig, tycka synd om mig själv för att jag inte får färga håret svart förrän jag blir duktig igen och plugga..

Och juste ja, ifrån och med imorgon (1a oktober) så ska jag sluta äta choklad. Varför berättar jag inte, men tro fan att jag kommer vara kinkig! haha :)






AHH, det går inte att ladda upp bilder. Ni får picture ett marabou med ett rätt kryss över det :( fanken. Jag kommer sakna choklad..

Das Schüle

Ja, då var min redovisning klar. Jag klarade mig! Yay! Tacka Gud för folk som lagt ut sina recensioner på internet <3 haha.

Idag när jag satt på bussen på väg in till stan så var det en tant som satt precis bakom busschauffören. Jag satt i det första sätet fast på andra sidan. När jag är på väg någonstans så pluggar jag alltid i min musik och crankar ljudet till max. Även fast jag hade gjort det denna härliga morgon så hör jag ÄNDÅ hur den här gamla tanten RAPAR! Ja, gott folk hon rapar högt och stolt ut i bussen. Hon förstörde både min musik och antagligen andras aptit, (dom som inte ätit frukost då). Nästa gång det händer, ska jag andas in så mycket luft bussen rymmer och lägga en fet rap i huvudet på henne så den där peruken åker av snabbare än hon hunnit säga wienerbröd.

Nu ska jag ta och fortsätta på mitt arbete i administration. tjingeliiing


You know it!


BUS

Nu har jag smetat BUS i ansiktet och bröstkorgen. Ska bli fint brun till imorgon :)
Inget speciellt som händer egentligen, menmen.. behöver pigga upp mig själv.
Har en jävla huvudvärk och ska nog hoppa i säng snart, för imorgon blir det skola och två körlektioner. Wiho, ska bli skitkul! :D

Ska färga håret också hade jag tänkt, och använda mitt så überfina löshår som egentligen borde bytas ut. Tror jag tar det efter jag fått in min första lön från caféet!

Natti på er! :)


Bästa BUS jag testat! Man blir brun redan efter 3 timmar :)


HUSH HUSH; HUSH HUSH



Fan vad peppad man blir av denna! I WILL SURVIIIIIIIIIVE

Plus att Nicole är spexii som fanken, så jag ska nog färga mitt hår snart vettni!

Ni som räckte upp handen..

.. hade otroligt rätt. Jag satte mig aldrig ner och pluggade utan la mig med godis och kollade på tv. Så jag gav mig själv ledigt. Får ta och fjäska lite för min lärare så jag får göra provet nästa vecka.

Någon som läst Stolthet och fördom? Berätta om den också. Har nämligen en bokrecension imorgon om den och jag fattar inte ett skit. Ja, jag ska se filmen... om det går att ladda ner.



Nej, nu väntar mina Hawaii-pizzor och min päron/vanilj-dryck! TJINGELING


YOU KNOW I'M BACK, I'M BACK YOU KNOW IT

Min lilla trudelutt!

Är tillbaka från kvantum nu och har köpt lite gottigott.. Nu ska jag sätta mig med block, rättskunskapsbokej, mitt gottigott och muzikos och plugga. Går det inte så... kan ni ju förvänta er mer inlägg.

HAHA, who am I kidding? Jag gör för fan inte mer än 1 inlägg per dag. Jag tror jag får skärpa mig??


Nicole är ganska så spexii hon.

Tjenix

Jag tror jag är sockerberoende.
Jag behöver något sött varje dag.. det är illa va? Hann inte ens ta av mig min jacka innan jag tog en kakbit :( Ska nog promenixa till kvantum och köpa något nyttigt eller nått, så det stabiliserar sig för idag, haha.

Vädret idag suckade. Mitt hår blev het flygigt, vågigt och bara konstigt :S Så kände mig lagom snygg, faktiskt. Har prov i rättskunskap och kan ingenting. Borde kanske plugga....


.... eller ge mig själv en ledig dag imorgon? (A)
Usch nej, sånt ska vi inte hålla på med! HÖHÖ


Ni som tror att jag ger mig själv ledigt, räck upp handen!

Självförtroende

Nej, detta blir inte ett inlägg om hur du ska få bättre självförtroende. Ville bara skriva lite om vad jag tycker om tjejer och självförtroende.... och det är väldigt jobbigt att skriva det utan att skriva fel, haha.

Blondinbella skriver om självförtroende, tidningar ger dig tips på hur du ska få bättre självförtroende, det finns stödgrupper för tjejer som vill få bättre självförtroene och så fortsätter det. Men sen.. när en tjej väl har fått självförtroende och tycker att hon ser jävligt bra ut, att hon är riktigt bra på saker vissa andra är dåliga på.... då börjar folk prata direkt. Då är det hon som tror att hon är överlägsen och att hon är snyggast i världen. Så behöver det inte alls va.

Jag tror att när man får bra/bättre självförtroende så har du två sätt att använda det på. Antingen blir du jättekaxig och trycker ner andra för du tror du är bäst eller så börjar man trivas med sig själv och tar ingen skit från folk som är avundsjuka. Tror också det är 50/50 när det gäller hur folk börjar använda sitt självförtroende.

Två stora bloggerskor, Kenza och Kissie är ganska bra exempel på självförtroende. Kissie är den här kaxiga tjejen där hon trycker ner dom som hon tycker är mindre värda. Kenza har bra självförtroende men behöver inte skriva något som är elakt mot någon för att hon ska må bra.

Vissa klagar på folk som har självförtroende och antar att det direkt är något negativt. Men jag tycker det är sjukt bra med tjejer som har bra självförtroende. Det behöver inte alls betyda att personen tycker hon är mycket snyggare än dig utan att personen trivs jättebra med sig själv.

Varför har man då stödgrupper för tjejer som vill få bättre självförtroende?
Varför har man då tips i tidningar?

För att vi ska gå runt och vara helt emo istället?


Har ni bra självförtroende? :)


Schprääänkii

Snart kommer Zara och Matilda och vi ska fika.. Ja, bara fika. Det är det vi gör.... fikar. Har blivit vår grej... att fika då alltså.

Haha, nej men seriöst nu. Dom ska hit och vi ska fika. För imorgon bär det av till Malmö för shopping och såklart blir det väl en fika ;)

Nu orkar jag inte knappa här längre utan ska placera meine fattisch assisch i sängen och vila. Så jag orkar fika sen. FIKA FIKA FIKA FIKA!


Haha, anonym.

Idag när jag satt och läste Metro så finns det en liten 'meny' eller vad man ska säga på en sida där folk har smsat in vad dom tycker om något valfritt ämne eller så. En tjej klagar jättemycket på att det inte alls bara är tjejer på Facebook och att inte bara killar spelat tv-spel. Hon var en jättestolt WOW-spelare och brydde sig inte alls om vad folk tyckte om det. Hon valde att vara anonym. Hahahaha



Number Dos

Wiho, min praktik vill anställa mig! :)

Två jobb, och ett tredje som väntar. Detta blir bara bättre o bättre.
Helgen är fullspäckad.

Imorgon
= Praktik till 6
Lördag = Malmö (shopping), på kvällen privat fest.
Söndag = Plugga rättskunskap och näthandel

Det finns jättemycket egentligen jag vill skriva, men varje gång jag gör ett inlägg så tappar jag allt. Det var en anledning till varför jag började blogga igen, för jag ville få ut allt. Ändå går det inte :P Sjukt.
Just nu vet jag bara att jag ser fram emot att få börja jobba på ett annat jobb. Ett café men ändå kommer det lilla försäljningssnacket att finnas där och det är en bra chans för mig. Jag kom också på att jag har haft olika jobb hittills och jag har inte behövt söka ett enda, utan har blivit erbjuden dom! :) Duktig jag är, haha.

Nu ska jag äta kladdkaka med mamma och min lillebror. Kladdkaka är gott ♥

Sylvester Stallone nickname?

Jag: Undra vad dom kallade Sylvester Stallone när han var liten. "Silve, kanske? Silve... Silve.. Åh, Silve. (ps, bosnisk dialektbrytning).. Eh, Silve.. Dodi babi! ma dodi babi, ey Silve. Nemoj to dirat. Jesi Cuo? Silve, mater ti jebem nemoj to pipat kad ti kazem!"


Mamma och Filip:
hehe.. hehe...heheheheh.. jättekul.. *not*


Jag: HAHAHAHA, alltså ibland får jag till det.


Är du inte blatte som fattar brytningen är det inte kul, haha!




En väldigt fantasilös rubrik

Min mage krånglar. Jaix!
aj.. aj....aj...AJ....AJJ!!!! AJAJAJAJAJ VAD ONT DEN GJORDE NYSS :(

Schisch kebab nu slutade den haha. Humörsvägningar for life. Nu mår jag skitbra igen :)
5 sek av lidande, lönt Gud.. Lönt!


Human Nature

I'm exhausted!

Det har varit en lång, kall, mysig, seg dag. Är riktigt trött och borde sova ganska tidigt för jag har körlektion imorgon och det får jag INTE försova mig till. Ska nog ta en riktigt varm dusch och sen krypa ner i sängen. Fyfan vad skönt det hade varit. DET, MINA VÄNNER, SKA JAG GÖRA!

Vet ni vad jag är så otroligt trött på? Okej, det är lite skrattretande faktiskt. Att folk går runt och slösar sin tid och energi på att bry sig om vad andra håller på. Att dom inte har ett eget liv att ta tag i utan verkligen gå runt och tisslar o tasslar om hur den ena gjorde något med en och den andra är med den tredje och så går det runt i vännerkretsen. Snälla, rara idioter: Skaffa er ett liv och sluta häng utanför er nyöppnade kiosk och lek att det är så jävla coolt att hänga där för ni får gratis godis och att er bror är så snygg när han egentligen är en inoljad, wannabe-biff, sliskig jävla hårig apa som bara kan få 14-åringar för han manipulerar dom och GÅR OCH FIKAR MED DOM PÅ BRÖDBODEN!

Okej, nu blev det speciellt inriktat på en person, hehe. Det var ju inte riktigt så. Men ja, denna underbara stad har sååå mycket underbart och mysigt folk att man bara vill gå runt och klappa alla på kinden och säga fi farao vad söt du är..........

Nae, den där duschen hade suttit riktigt fint nu. Tjing




"hej, ja det är jag som äger den nya kiosken. Oh tack, nej jag tränar inte nej.... nej jag brukar aldrig olja in mig och ha v-ringade skjortor så man ser mitt vaxade bröst. men du? ska vi ta en fika på brödboden? 14? nae, det gör inget"

NEJ tack!


Ignorance

Försov mig. Ovanligt? Nejnej. Haha vafan, jag har klarat mig hittills och nu bara KRR KRR (ja isabella, krr krr). Jag ska i alla fall promenixa till stan för jag börjar tjugo över nio med rättskunskap YAY, not. Det enda positiva är marknadsföringen och försäljningen. Eller ja, jag tror fortfarande vi ska få lära oss något vettigt där men nej, det handlar inte alls om försäljning och marknadsföring. Men jag ska försöka intala mig själv att det gör det, så jag känner en liten pepp i alla fall, haha. Jääävla skit.

Nej nu får jag ta och gå, så jag inte blir försenad till andra lektionen :)
Ha det så jättejättejättebra :)



P.S Jag är jättecool nu för självaste knivlisa har klickat in sig på min blogg :) D.S


Lucky

Whiii, vad denna dagen har varit bra! :)

Imorgon är det back to school och sen ska jag stryka kläder. Låter väl bra? :P
Jag är otroligt trött i alla fall och klockan är inte alls mycket ju. Har varit uppe sen kl 6. Körlektionen gick helt okej, som förra gången men ska jävlari visa framfötterna på onsdag då jag har en lektion till :)

Min trippeltång exploderade (inte en sån stor med eld o skit utan bara PANG) iförrgår så idag var jag och bytte den. Sjukt irriterande dock att efter bara 3 månader så går den sönder. Men, ska inte klaga.. Jag fick en ny i alla fall så nu är jag översnygg i håret, haha :)

Nu ska jag nanna :)

 

 


Lets just fall in love again


Lets pretend baby
That you've just met me
And I've never seen you before
I'll tell all my friends
That I think you're starin'
And you say the same to yours


And oh, well dance around it all night
And then I'll follow you outside
And try to open up my mouth
And nothing comes out right


And I wanna fall in love with you again
I don't have to try
I'ts so easy
Who needs to pretend?
But because it's so funny
Lets just think about it, honey
Lets just fall in love again


I'll call you in three days
Not too soon, not too late
And I'll ask your roommate if you're home
You call me on Thursday
And well hang out all day
Then fall asleep on the phone


And oh, I'll hold your hand when we drive
And well lose track of all the time
And well tell everyone
That we ain't never felt so alive


And I wanna fall in love with you again
I don't have to try
I'ts so easy
Who needs to pretend?
But because it's so funny
Lets just think about it, honey
Lets just fall in love again


Well fall disgustingly fast
And well stop hangin out with friends
And theyll be so offended


And I wanna fall in love with you again
I don't have to try
I'ts so easy
Who needs to pretend?
But because it's so funny
Lets just think about it, honey
Lets just fall in love again
Lets just fall in love again


Jason Castro



Okej, känner mig otroligt efter för jag såg nu att det var från American Idol 2008 men you just gotta love him! Och hans otroligt snygga hår..


Schteeeeek

Åhh, vad min hals kliar. Jag blir sällan sjuk så skulle bli sjukt förvånad om jag blir sjuk nu out of nowhere (?)..

Alltså ohhh, är det bara jag som INTE tycker att Farmville på fejjan är kul? :S
Hade jag velat bli en bonde hade jag väl flyttat till Viby? (no offence, HAHAHA).
Nej men man köper grejer, skördar, bygger hus, har djur...... varför?
Tror jag ska döda min gubbe, kan man det? Typ trycka ner några plantor i käften på henne?

Hade vatt nått eller vad säger ni?
Nej nu ska jag smeta in mitt ansikte i brun-utan-sol så jag är fabulous när jag kör imorgon ;)

natti


Bloody Sunday

Film är det enda rätta på söndagar. Så det är så jag spenderar mina söndagar, med film.. höhö :)
Imorgon har jag egentligen studiedag men det hindrar inte mig från att gå upp tidigt. Det blir upp klockan 6 för att sedan ha körlektion klockan 8. Sen sitter jag där och pluggar en bra stund och sen hittar jag väl på något annat. Hoppas det blir fint väder! :)

Körningen går fint, har bara problem med att växla ner :P Glömmer det hela tiden, haha. Min körlärare tvingade mig ut i trafiken på 3e lektionen. Kul va det i alla fall :) Är glad att han är så avslappnad och lugn när man gör fel.

Nu ska jag se på ytterliggare en film om två tjejer som blir kära och sen händer en massa, wiho. Ha det fint, så uppdaterar jag när något kul händer! ;)

tjing

Inglorious Basterds..

.. blir det på bio ikväll :) Har varit sugen på att gå på bio i flera veckor så nu är det väl dags tycker jag :P
Jobbade idag också, sjukt skööönt att komma tillbaka måste jag säga. Såg också flera stycken telenor så nu börjar peppen komma ännu mer! :D

Nu är frågan: What to wear?

Heyy

Jag har migrän. Jävla praktikhelvete!
Körde imorse också och det gick riktigt bra, snart har Daniela körkort kan jag lova er :D
Nu ska jag vila mitt huvud :(

Yummie!


He's bringing SEXY BACK.

skulle bara säga det.


Thoughts..

Jag går handel på Söderport. Jag vill inte bli något inom handel. Det är inte min grej. Att stå och vika kläder, larma kläder, kunna klädesmärken jag inte bryr mig ett skit om ÄR INTE min grej. Att vara på ett café i 8 timmar, diska bestick och tallrikar, kunna olika kakor med mazarinbotten yadda, yadda ÄR INTE min grej. Inte sitta på ett kontor heller och bokföra saker, även om jag har drömt att jobba på ett kontor sen jag var liten. Det funkar inte.

Just nu känner jag att det finns ETT jobb där ute för mig. Ganska illa på ett sätt för man ska ju helst ha olika val, men just nu känner jag så otroligt pepp inför detta jobbet. Det är mer än 9 månader kvar dit och jag vill bara att allt ska vara över, skolan, studenten (ja, studenten) och körkortet ska vara avklarat. Så jag kan söka till detta jobbet, känna ruset i kroppen (om jag får det) och börja det jävla livet jag har suktat efter sen i början av detta året.

För att jag ska klara mig bra och få det här jobbet så måste jag fixa skolan och körkortet i första hand. All denna pepp får jag pga att jag vill ha detta jobbet så gärna att jag sitter och pluggar som aldrig förr. Jag jobbar varje helg och försöker klämma in så mycket kunskaper och information varje dag. Jag vill inte sitta still. Jag vill inte gå en enda dag utan att göra något viktigt. Jag är utslagen varje kväll och somnar innan 12, som jag har nämnt innan. Och jag är så jävla nöjd med det.


Detta kommer bli så jävla bra! :)


You belong with me


Ledig.. eller ja, sort of.

Jag gav mig själv ledigt idag eftersom jag mådde så otroligt illa imorse. Just nu kollar jag på MTV MUsic Awards.Känner mig helt efter eftersom det sändes på natten till måndag menmen, det är sjukt bra än så länge. Green Day har precis uppträtt ch snart kommer min favoritdel och det är när dom ska visa trailern till New Moon. MWIIH! :)

Har redan sett den eftersom jag la upp trailern igår :P Sjukt bra är den!
AHHH NU KOMMER DOM! :) hihi.


Jävla oss!

Varför kan inte vi ha någon cool byggnad som denna i Sverige?



Den enda 'coola' byggnade vi har är Turning Torso -.-


Welcome home

.. tackar så mycket! :)

Okej, det där skrev jag för ett tag sen. Har precis kollat på Tarzan som jag velat se skitlänge. Den är riiiiiktigt bra! :)

Det är det som är så bra med Youtube. Vissa filmer behöver man inte ladda ner utan bara söka på så finns klippen där, dvs hela filmen. Nästa film som är på listan är denna:







Dock ska jag inte se den på youtube första gången, haha :)
Jag ska återvända till mitt liv nu för mamma har kokt majs. Takes me back till Kroatiens stränder när man hör någon skrika: KUKURUZ, MAAJS, COORN.

TTYL <3


Mornin'

Wiho (tror det är mitt nya ord), jag är uppe!

Jag mår skitbra men det är svinkallt och vill inte alls gå ut. Funderar på att ta bussen :O Typ tredje gången denna veckan, haha. Har ju slutat ta den och går bara in till stan. Dock slutar det med ett jävla haltande eftersom jag inte har gått in i mina skor ännu.

Idag blir det skola, sen sjukhus med min kära Matilda. Ska försöka plugga på körkortet också men det kommer jag aldrig att göra känner jag. Kan i alla fall låtsas att jag ska göra det :)

NU är min trippeltång uppvärmd så jag ska trippla håret och sminka mig sen är jag fit for fight.

See ya!


Wiho

Tillbaka på ruta 1 då :P

Fixade designen lite snabbt så detta får duga tills vidare. Ska försöka tänka på bloggen mer nu än vad jag gjorde innan. Dock händer mer nu än vad det gjorde innan vilket jag är sjukt glad över :P

Körkortet har börjat att pluggas, har två jobb, praktik på ett café två dagar i veckan, samtidigt som jag går långa dagar i skolan och umgås med vänner :)
Det är tufft och jag somnar alltid innan tolv varje kväll och dom som känner mig vet att jag ALDRIG sov innan tolv förut :P Men så är det och det är faktiskt skönt att alltid ha något att göra.

Orkar faktiskt inte skriva så mycket utan jag ska ta och äta något sen ska jag sova för imorgon blir det en tidig dag i skolan.

Natti :) ♥


RSS 2.0