Tack hjärtat!


Lördag

Tjenis!

Idag har jag jobbat hela dagen och är skittrött.. Plus att jag hade ont i fötterna från igår också :( Aja, det fixar sig. Jag har precis duschat, ätit 3 kanelbullar och nu sitter jag här helt ensam i huset..

Jag längtar jättttttemycket till imorgon :) Gisa vad som händer då? Jo, baby kommer hit då! ♥ Har saknat honom ofantligt mycket. Moje srce! :)



Baby ♥

Förstår du älskling, att du är den som får mig att må så otroligt bra varje dag?
Förstår du, att det är du som får mig att klara mina långa dagar när jag vet att jag har dig?

Varje dag hade jag kunnat sitta och säga att jag saknar dig, men det känns inte tillräckligt. För det är så mycket mer än det. Du har funnits i mina tankar sen jag såg dig för första gången. Att vi skulle enda up together blev en överraskning, men en väldigt bra en. Det första nätterna efter vi träffats vågade jag inte somna. Tänk om jag inte kände samma sak dagen efter? Jag låg vaken och tänkte, tänkte och tänkte. Men jag kände samma sak dagen efter. Och dagen efter det. Och dagen efter det. Nu vågar jag somna om, för jag vet att du kommer finnas i mina drömmar och jag tvivlar inte ett dugg på mina känslor.

Alla fina stunder från den kvällen i helsingborg ovanför stjärnhimlen på marken till de stunder då vi legat sked och kollat på film, och du råkar stöta till mig på sidan av magen så jag rycker till för det kittlas, alla dom stunderna finns hos mig hela tiden.

Vi vet så mycket men ändå finns det så mycket kvar att se av varandra och det ser jag fram emot. Du gör mig så glad, du får mig att vilja bli en bättre människa. Det förflutna finns inte längre för mig, det är du och jag nu. Framtiden får avgöra vad som ska ske och jag känner på mig att bara gott väntar oss.

Jag gillar att du alltid sätter igång den lilla radion i ditt badrum fast du bara är där inne i 5 sek.
Jag gillar att du ibland kramar mig hårt utan anledning som om du aldrig vill släppa taget om mig.
Jag gillar att du alltid använder "jag/vi kunde inte andas".
Jag gillar att du alltid har din hand på mitt lår när du kör bil.
Jag gillar att du alltid offrar dig när vi ska äta, även om det betyder att vi alltid ska äta friterad kyckling (vilket det oftast blir).
Jag gillar att du alltid ger mig en speciell tjocktröja när du vet att jag vill ha DIN snygga adidas. Men vänta bara, en dag tar jag den.
Jag gillar att hur du ser ut i glasögon.
Jag gillar att du kan skratta med mig åt även de fjantigaste grejerna.
Jag gillar att du alltid köper jättemycket godis när vi ska på bio. Gillar dock inte att det slutar med att du tar hem den :(
Jag gillar att du överraskar mig med småsaker hela tiden.
Jag gillar att du är min! ♥


Bullllllll

Jag hatar min mobil! :( Den stängs av hela tiden, flera gånger i rad.. Jävla skit! Vågar knappt snacka länge i telefon för då kommer den stängas av. Need a new phoooone. Jaja, det får bli efter sommaren i så fall.

Imorgon ska jag och lottiz på bio och se Snabba Cash (bra?). Ska bli skönt faktiskt, vi har nog inte haft en lugn helg tillsammans på länge, haha. Så det är väl på tiden.

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt, vänta på att anton ska sluta sin träning så han kan höra av sig :) Den killen gör mig galen! :) ♥


Now you tell me

Underbar dag på praktiken (fika gärna där, på duvanders! :D). Kommer troligtvis jobba där hela sommaren också, det är fina cash och umgänge så jag trivs! :)

Nu ska jag slänga mig i sängen med massa gott och vänta på att hunbun ska höra av sig. Juste, jag hade laddat ner en film! Den ska jag kolla på :D Sen hoppas på att fredag och lördag går snabbt så det kan bli söndag och han kan komma hit :)


tjingeling!

tell him the truth

Jag kommer aldrig glömma kvällen då vi träffades för första gången. Sen dess har du funnits i mina tankar varje dag, kväll och i mina drömmar varje natt. Varje gång jag ser dig hoppar mitt hjärta till och mitt leende går inte att hindra. Jag blir nervös fram till att jag får röra vid dig, krama dig, kyssa dig.. Sen är allt lugnt för jag har dig vid min sida.

Allt i det förflutna har försvunnit och jag mår bra igen. Underbart as the matter of fact! Jag är så glad att jag har hittat dig, eller du hittat mig kanske jag ska säga :) Nu kom jag att tänka på den gången vi var i helsingborg och du skulle visa en sak.. Vi åkte till stranden och gick en liten bit när du sa "Blunda nu, ska visa dig en sak!". Jag blundade och tog tag i din arm och följde dig. Plötsligt stod vi stilla och du sa åt mig att öppna ögonen. Jag kollade och vi stod på en öppen plats med små ljus i marken. Det såg ut som en stjärnhimmel på jorden. Det blåste så mitt hår flög åt alla håll och kanter, haha. Du tog väck håret, sa att du tyckte om mig och kysste mig.

Och jag vet att det är jobbigt nu med tanke på avståndet, men det ordnar vi senare.. Right? :)











Älskling, jag saknar dig! ♥


spottan

Wiho, jag är nog den sista människan på jorden som inte hade Spotify men har fixat det nu. Faktiskt ganska skönt :) Jag känner mig complete, haha.

Idag var jag på vårdentralen och allt gick bra. Inte för att ni vet vad jag gjorde där men ändå. Ska få en kallelse till sjukhuset snart förhoppningsvis :)

Ikväll ska jag försöka plugga något, eller i alla fall kolla på det jag borde plugga, haha :)
På söndag kommer min hunbun hit så då får jag inte ha något, för då ska vi miiza och se på film. Har saknat honom extremjättemycket :) Men det vettttt alla..

Nu ska jag fortsätta att spotify:ia rundor och hoppas att jag tar tag i migg pluggande, tjingeling!


sunshine

Ikväll efter att jag varit på Duvanders och övat in de nya kassorna, så ska jag gå och sola en stund. Var jättelänge sen jag gjorde det så det ska bli skönt. Hoppas jag inte somnar bara! :)

Ska börja på min bränna redan nu så jag är fint brun till studenten (som för övrigt är den 11/6). Kommer bli superfrääscht till en vit klänning. Får kansk börja leta efter en balklänning också...? haha. Bara jag som inte har börjat med det än. Bra Daniela! :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, puss! :)


missing u

Fan, måste i säng och borde egentligen sova nu men jag har sån ångest över att vi börjar 8 imorgon så jag orkar inte... hur det nu än går ihop.

Jag har jätteont i mitt huvud och saknar min baby jääättemycket :/ Har inte träffat honom nu på en vecka, helt sjukt. Trodde inte det var möjligt att sakna någon såhär mycket.

Nu ska jag sova, natti ♥

very much t-pain

My stomach is yelling paaaaaaaaaaaaaaaain (8)

Fyfan vad jag har ont i magen och borde ha pluggat rättskunskap hela dagen. Men nej, det gjorde jag inte. Jag ska ta tag i det efter jag har skrivit klart häääär.

Jag vill också påpeka att jag saknar min baby jättemycket :)

Nu orkar jag inte skriva för nu börjar How I met your mother och EFTER det ska jag plugga. Jag lovar.....

Heart

När jag tänker tillbaka på hur jag hade det för exakt 1 år sen, så trodde jag aldrig att jag skulle sitta här idag och må så otroligt bra. Jag var med om det mesta förra året och är så glad att 2009 slutade bra och att 2010 började bättre än vad jag hoppats på!

Vissa vänner har jag tappat kontakten med men den skulden lägger jag inte på mig själv.
Dom vänner som är med mig idag, tackar jag. Ni är det bästa jag vet.
Min underbara pojkvän, which I adore, du förgyller min värld ♥
Min familj, friska, happy, crazy.. You name it!

Och till Isabella, jag vet att du älskar när jag uppdaterar so this one is for you! haha :)


HEYY YA'LL

IT'S MY B-DAY !! (H)


RSS 2.0