BBBIO

Ikväll blir det New Moon. Fattar ni hur jävla länge jag har väntat på den jävla filmjävlen? :D:D:D:D:D hihi. jag skulle kunna springa 3 varv runt jorden nu!





Wanna give you the whole world

I'm gonna be the love that's gonna last
And be the one that got your back
Ain't nothing ever that bad that we won't be together
And though we both made our mistakes
And some we never wish we made
But we'll be okay if we just stay together

(v,



Min teori!

Vet ni vad min teori är?

Att alla som har tagit vaccinet mot svininfluensan kommer att bli som monstrena i "I Am Legend". Så vi som inte har tagit vaccinet kommer att evakueras till ett varmt och underbart land där dom inte delar ut vaccinet och ni kommer att leva i Sverige och slowly äta varandra.

För att ge er ett smakprov på vad som väntar, ger jag er en bild utav er framtid;


Hihi

Idag var jag duktig på praktiken :) Gick undan. Ska jobba på lördag och även fått jobb på nyår om jag vill ha det. Jag velar fram o tillbaka :P Visst det är nyår, men .. vafan :P Aja, jag får se hur jag gör med det helt enkelt. (HIIHHIHI FICK sms av aaaa) jävla nörd, jag är. (isabela, det "HIHIHHI"-et var som ditt HIHI på spårvagnen åt tomten hahaha).

Nu har jag tagit itu med några uppgifter, några ska fixas i helgen sen är jag back on track. När jag hinner och känner för det ska jag fixa bloggen. Den känns väldigt enkel och trist.

Imorgon är det praktik och sen kaaanske utgång. Känner inte alls för det just nu :(



Caught in a bad romaaaaance


Are you ready for us?

Borde sova riktigt mycket. Har praktik imorgon kl 8. Känns ju lite lagom. GAAAAAAH, jag vill bara att det ska vara helg.


PS! Ta vara på det du har.

Tjenixen

Jag har inte alls en aning om vad jag ska skriva. Jag har en påse godis som jag vill kränga ihjäl, samtidigt inte. Har inte ätit någon mat alls idag, bara en massa kakor o skit :( Jävla mig. Orkar inte skolan heller, och vädret suger som fannnnnnnn. Jag har inte lust att göra något alls utan bara att aaaaaa ska komma hit så vi kdnaöruh kan typ.. träffas. Vill någon skicka honom på posten?


Cry me out



biooo med antonnnn ikvääälllller.. hej.


RSS 2.0