Sylvester Stallone nickname?

Jag: Undra vad dom kallade Sylvester Stallone när han var liten. "Silve, kanske? Silve... Silve.. Åh, Silve. (ps, bosnisk dialektbrytning).. Eh, Silve.. Dodi babi! ma dodi babi, ey Silve. Nemoj to dirat. Jesi Cuo? Silve, mater ti jebem nemoj to pipat kad ti kazem!"


Mamma och Filip:
hehe.. hehe...heheheheh.. jättekul.. *not*


Jag: HAHAHAHA, alltså ibland får jag till det.


Är du inte blatte som fattar brytningen är det inte kul, haha!




Kommentarer
Postat av: Ida Strid

Haha jadu.. Det är ett helvetes slit men samtidigt kan det vara riktigt roligt.

Det är ingen idé att söka om du inte känner att du kan göra det till 1020%. För det är det som krävs. Du ska ju mer eller mindre ha ett jobb där det ingår att bli hatad. Vare sig man vill det eller inte.

Lönen är 100% baserad på vad du säljer. Säljer du inget får du inget heller. Bor du själv och har egen lägenhet och grejer så avråder jag dig. Men om du bor hemma så kan det vara schysst att testa. Vem vet, du kan ju vara en fena på att sälja.



Jag tycker personligen att marknaden är rätt mättad. Skulle nog säga att majoriteten redan har abonnemang hos någon operatör och har de och fortfarande har tid kvar på sitt kontrakt med dem så är det inte mkt att göra.



Du reser också väldigt mkt. Du jobbar, få see.... måndag v.1 till fredag v.2. Vilket gör att du har varannan helg ledigt. Oftast så är det så schemat ser ut. Du kan jobba 4 dagar i Göteborg och 8dagar i Luleå. Antingen kör ni eller så flyger ni. Såå.. Det är mkt körande och resande. Man jobbar 2 och 2, och bor tillsammans. Så man kommer rätt nära människor och lär känna varandra. Sjukt jobbigt om man, som i mitt fall, kommer in i ett sammansvetsat team som nästan inte tolererar några nybörjarmissar överhuvetaget. Då kände man inte sig särskilt välkommen måste jag säga.



Faaast.. Ja, det är rätt kul.. Värt att försöka om du bor hemma som sagt. Eller har en stadig ekonomi från annat håll så du kan överleva en månad med en skitlön. Då snackar jag om ett par tusen kanske.



Lycka till! Jag hoppas att det här hjälpte. Är det ngt mer du funderar på så skriv bara!

2009-09-23 @ 23:31:13
URL: http://idastrid.blogg.se/
Postat av: sanela

hahah du är galeeeen:d

2009-09-24 @ 12:06:37
URL: http://endosanela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0