Haha, anonym.

Idag när jag satt och läste Metro så finns det en liten 'meny' eller vad man ska säga på en sida där folk har smsat in vad dom tycker om något valfritt ämne eller så. En tjej klagar jättemycket på att det inte alls bara är tjejer på Facebook och att inte bara killar spelat tv-spel. Hon var en jättestolt WOW-spelare och brydde sig inte alls om vad folk tyckte om det. Hon valde att vara anonym. Hahahaha



Kommentarer
Postat av: Ida Strid

Ja, det du ska tänka på är att det är inte en arbetsintervju där du berättar om vad du gick på gymnasiet och såna saker.. Det är mer ett sätt att presentera dig själv och din personlighet. Var superglad, jättepositiv, och väldigt charmig. Det är det jag skulle säga är nummer ett. Sen så.. Om du har ngn dialekt eller ngt, bre på med den. Gör verkligen intryck som en charmig person med något eget.

2009-09-25 @ 04:47:20
URL: http://idastrid.blogg.se/
Postat av: Ida Strid

Haaha tveksamt.. :P

Nä men jag hade en i mitt team som pratade riiiiktigt bred skånska. Som norrländksa förstod jag ingenting! Men han sålde jättebra. Var väl för att folk inte förstod vad han sa och stannade upp för att fråga "va?" (det var faktiskt lite av hans taktik, för att vara ärlig).

2009-09-25 @ 14:50:04
URL: http://idastrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0