Självförtroende

Nej, detta blir inte ett inlägg om hur du ska få bättre självförtroende. Ville bara skriva lite om vad jag tycker om tjejer och självförtroende.... och det är väldigt jobbigt att skriva det utan att skriva fel, haha.

Blondinbella skriver om självförtroende, tidningar ger dig tips på hur du ska få bättre självförtroende, det finns stödgrupper för tjejer som vill få bättre självförtroene och så fortsätter det. Men sen.. när en tjej väl har fått självförtroende och tycker att hon ser jävligt bra ut, att hon är riktigt bra på saker vissa andra är dåliga på.... då börjar folk prata direkt. Då är det hon som tror att hon är överlägsen och att hon är snyggast i världen. Så behöver det inte alls va.

Jag tror att när man får bra/bättre självförtroende så har du två sätt att använda det på. Antingen blir du jättekaxig och trycker ner andra för du tror du är bäst eller så börjar man trivas med sig själv och tar ingen skit från folk som är avundsjuka. Tror också det är 50/50 när det gäller hur folk börjar använda sitt självförtroende.

Två stora bloggerskor, Kenza och Kissie är ganska bra exempel på självförtroende. Kissie är den här kaxiga tjejen där hon trycker ner dom som hon tycker är mindre värda. Kenza har bra självförtroende men behöver inte skriva något som är elakt mot någon för att hon ska må bra.

Vissa klagar på folk som har självförtroende och antar att det direkt är något negativt. Men jag tycker det är sjukt bra med tjejer som har bra självförtroende. Det behöver inte alls betyda att personen tycker hon är mycket snyggare än dig utan att personen trivs jättebra med sig själv.

Varför har man då stödgrupper för tjejer som vill få bättre självförtroende?
Varför har man då tips i tidningar?

För att vi ska gå runt och vara helt emo istället?


Har ni bra självförtroende? :)


Kommentarer
Postat av: Daniela

Nej usch, mitt självförtroende ligger på botten :(



söt btw :)

2009-09-28 @ 17:10:12
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: Anonym

sexig / Halmstad

2009-10-01 @ 02:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0