Äckliga tjejer

Vet ni vad som irriterar mig till max?

Det borde inte göra det egentligen, men tjejer som leker att dom är så fina och så mycket bättre än alla andra. Ni tjejer är dom egentliga hororna. Ni är äckliga och jag spyr på ert beteende. Ni beter er som om ni aaaaldrig har gjort något i erat liv och att ni är så oskyldiga.

Heeeelt ärligt, ni kommer aldrig bli något mer än ett par brudar i stan med tanke på ert jävla beteende. Ni ropar efter folk, leker att ni är ett med killar, snackar högst på resecentrum för att man ska höra er, antingen går ni i joggingbyxor i stan och leker "KISHE SLITNA" eller så har ni fixat er i 3 timmar innan ni ska till stan för NÅGON jävla idiot på 23 år, som är 12 i sinnet, ska se er och vissla efter. Så ni sedan kan kolla snett och leka att ni inte bryr er. Jävla smuts är ni.

Brunkrämen står 1 cm ut från ansiktet, mascarn tynger ner era ögonlock och håret är sprayat med två sprayflaskor hårspray. Parfymen stinker från hemmakväll till domus efter er.. Att festa innebär att gömma flaskor i sin väska innan festen, "PAPPA JAG SOVER HOS ***", tar fram vodkan och super inne på McDonalds toalett för att er pappa hade dödat er om han hade fått reda på det..

Ni har "inte sex" för att det är emot er religion men ändå har ni legat med 3/4 av gamlegården. 1/4 av gamlegården är gamlingar.

Sen undrar ni hur alla killar bara kan tänka på sex, klart som fan när ni särar på benen så fort ni känner en killparfym. Ni ligger med varandras killar. Ni är äckliga idioter som inte har mer i huvudet än att bli så kända som möjligt bland alla gb-killar.


FUCK YOU, PUSS OCH KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0