The way you makin' me feel

Wiho, uppvisning om 25 min :)


Praktikanten del 2



Jag förstår inte varför vissa blir så upprörda när det gäller den nya praktikanten i Ica-reklamerna. Varför skulle inte en utvecklingsstörd kunna få praktisera i en butik? Jag tycker det är bra att dom har med honom för om vi har med fler handikappade, utvecklingsstörda osv i fler reklamer eller andra liknande grejer så är det lättare för samhället att kunna acceptera att det är inget fel på människor som är utvecklingsstörda. En dag kommer det inte vara konstigt eller häpnadsväckande när man ser en utvecklingsstörd om det fortsätter såhär.



Jag tycker Jerry är grym! :)


Relaxation



tuff helg.. i'll be back! natti...


party

IKVÄLL BLIR DET PARTY! :D

imorgon jobb, mindre bra.. men vafan haha =) ses!


Tjing!

Har varit på praktik hela dagen så har inte hunnit skriva :)
Jag ska ta och ladda ner Jalla Jalla nu, är den bra? Jag såg ett klipp igår och den verkar hur rolig som helst. Riktigt skön humor!

Imorgon åker mina föräldrar till Göteborg så det blir en lugn helg om vi inte drar ut imorgon, annars blir det en massa jobb både på lördag och söndag! :)

Uppdaterar mer senare, här kommer klippet;


Yuck-lista

Jag hatar när...

1) ... underlakanet skrynklar när man ligger i sängen.

2) ... sopgubbarna kommer och tömmer ens sopor kl 7 på morgonen och den fruktansvärda sopbilen gnislar och har sig precis utanför ens fönster.

3) ... när folk tar ut sitt tuggummi innan dom ska äta, sätter det på tallrikskanten och stoppar in det i munnen efter dom har ätit upp.

4) ... när det känns som om man har ett überlitet frö i ögat och man inte kan få väck det.

5) ... när det är 92183782634 händerlser på facebook och när man kollar vad det är för något så är det bara folk som har spelat en massa spel eller svarat på frågor om en.



Pinsamma händelser!

Hahaha jag sitter och läser pinsamma händelser som folk har skrivit i ett forum. Jag brukar sällan råka ut för något pinsamt, där jag tex slår mig eller missar stolen när jag ska sätta mig på den. Men det är bra att vissa folk är klantiga för det kan verkligen förgylla ens liv :D

En kille skriver:

"Jag gick väl i tvåan i lågstadiet, skulle hoppa ner från en 1,5-2 meters hög med madrasser när vi (hela klassen) skulle öva på nån grej till nån julfest. Jag hade inga skor på mig och det var halt på gymnastikgolvet i bara strumporna, så jag råkade slinta till och stånga en av tjejerna i klassen ordentligt med huvudet mot hennes rumpa. En av killarna var då snabb med att ropa: "Där kommer du inte in med huvudet, Kenta"!"

Hahaha, alltså stackars Kenta? :(

"Råkade lägga av en fet fjärt under högskoleprovet. Försökte vicka lite på stolen direkt efter för att det skulle knarra, men jag tror inte att någon gick på det..."

Alltså jag har så dålig humor! hahaha!

 


Har du varit med om något pinsamt på senaste tiden? :)


Scary

Hade ni vågat se den? :O


Some day huh?

Har inte gjort något vettigt alls idag förutom min engelskaläxa. Bra Daniela, bra!


Erhm.. jag kommer tillbaka när jag hr något vettigt att skriva!

Ganska så vaken..

... är jag. Ska snart hoppa i säng igen, men först ska jag leta upp en disneyfilm på youtube :D
Youtube är skitbra, för jag hittade även Tarzan härom veckan så satt och kollade på hela filmen därifrån. Hm, vilken ska jag ta? Jag har faktiskt inte sett Ariel eller Törnrosa :O


<3

 

Kan inte säga mer än att den är underbar.


Fräääsch

Äntligen har jag klippt mig! :) Dock bara topparna så det är inte så stor skillnad. På torsdag är det lönedag så då ska jag passa på att köpa en massa hårprodukter. Hjälper min bror med läxan nu och sen ska jag gå och göra något vettigt känner jag..


tjing

WihooW!

Status = Jävligt nöjd!
Status om 3 sek = ZzzzzzzzZzZzzZZ!
Status om 7 timmar = ÅHHH JAG VILL INTE JOBBA.


natti ♥

Miracle

Detta är ett mirakel! Jag duschde på mindre än 10 minuter!!! Förstår ni?!?! Jag kanske borde vara stressad varje gång jag ska duscha :) Är superstressad nu, för charlotte och hennes papi hämtar mig klockan 8 och då bär det av till Fjälkinge på förfest. Vet inte ens vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret?!?!? help!

TJINGELING

Wow

Ett under att jag kunde logga in på blogg.se. Har tagit jättelång tid.

Idag övningskörde jag igen och det gick jättemycket bättre än förra och förrförra gången, så jag är nöjd for now! :) Blev också ett snabbt besök hos en underbar och söt familj som jag ska börja jobba hos från och med nästa vecka.

Klockan är bara halv 10 men funderar på att lägga mig redan nu. Blir praktik hela dagen imorgon och sen skynda sig hemåt för att åka kl 8 på förfest i Fjälkinge. Blir en lugn kväll för mig för det blir jobb på lördag och söndag! :)

natti ♥

Number One

Den svarta hårfärgen sitter i och ska skölja ur den om 10 minuter :)




Brev från Stockholm

Idag fick jag ett brev från stockholms kyrk-blablabla stift.

Pappa (utrbrister jätteglatt): ÅH, HAR DOM TAGIT EMOT DIN ANSÖKAN OM ATT BLI NUNNA?!


...
.....

Nae, jag har inte ansökt om att bli nunna. Jag måste bara betala en kyrkavgift.

...

Men... hade jag velat betala en kyrkavgift... hade jag blivit NUNNA?!?



Finally

Onsdag: Inlämning av filmrecension i engelska
Torsdag: Praktik + Körlektion
Fredag: Praktik + Utgång (?)
Lördag: Jobb + Jobb nr. 2 (?)
Söndag: Jobb
Måndag: Klipptid (WOHOW, ÄNTLIGEN!)

Äntligen har jag lyckats ta tag och beställa klipptid. ALLT det slitna ska väck och det kommer i princip vara allt mitt hår (rip i förväg). Aja, det växer ut igen! Ska efter det köpa produkter till håret så det håller sig fräscht och inte så torrt som det har varit på senaste tiden.

Ikväll är det Desperate Housewives som gäller! Wiho..



Natti

Nu ska jag nanna. Hämtade aldrig biljetterna för det var jättekasst väder ute :( Bokade om dom så får hämta ut dom imorgon istället. Sov så gott ♥

 


WOHOW

Vet ni vilka biljetter jag ska hämta ut idag? :)

Biljetter till Micharl Jacksons "This is it".. :D


Man vet...

.. att man inte har alla hästar hemma när man börjar vispa med en elvisp i en tom skål.

Hemma

Då är jag hemma från dansen. Det gick bra och det var kul! För en gång skull hade jag inte KALLA händer :O Min blodcirkulation är sämst.

Nu ligger jag i sängen och dricker päroncider ♥ Det är jäääättegott. Ikväll blir det städning för pappa kommer hem från Kroatien imorgon. Jag ska också lägga in några bilder snart som jag tog igår. Ska bara samla ork till att hämta kamerasladden :)

 

tjing


Wiiho

Nu blir det snabba puckar här igen. Ska fixa mig sen bliire dans för fanken.. Uppdaterar mer sen! :)

SPACE

Ikväll blir det utgång med spacetema. Bilder kommer kaaaanske! :)


GAAH!

Vet ni vad? Jag vill bara att hela 3an ska ta slut och studenten ska vara över så jag inte behöver känna ångest över hur mycket pengar som ska slösas på det. Jag vill bara få slut på allt så jag kan SÖKA JOBB! Så, känner jag just nu. Vill bort från denna staden och hitta nya utmaningar och lära känna nytt folk. Allt är så vardagligt och drygt. Börjar blir liiiite trist faktiskt.

Efter att ha pratat med Matilda igår, så känner jag att jag vet vad jag vill ha för typ av jobb. Jag håller fortfarande fast vid det första jag har snackat om, men funkar inte det så vet jag vad jag ska rikta mig in på senare.

NEj, ysch.. nu ska jag göra mig i ordning och fixa min utklädnad som jag ska ha ikväll..

Cuz n' me



Killer smiley, god dammit!


Jag är skitglad nu. Älskar när gladheten bara sätter sig i kroppen och man klarar knappt av att sitta och skriva för det kliiiiiiiiar så mycket i fingrarna. Nu ska jag gå och avreagera på min mami sen duschilita lite så jag blir VARRRRRRRRRRRRRRM och glad, utan ... choklad.


Quote á la danniy

"Nu tar vi en tag i saket"


Det där med strumpor

Varför försvinner ALLTID någon strumpa när man ska tvätta? Det måste ju vara något med världens alla tvättmaskiner för det är inte så att det händer hos vissa, nejnej. Det händer hos ALLA. Strumporna försvinner spårlöst. Gone. Finito. Adios. Auf wiedersehen. Cao. THE END!

Alla strumpor försvinner i tomma intet. Tänk sen när intet är fullt. Vart ska strumporna försvinna då?

Den ni!



öhm..

Räknas Oboy som choklad..?

Pluggdag

God morrrrrrron!

Gav mig själv ledigt för mådde skitkasst när jag vaknade så jag stannar hemma från praktiken och ska sitta hemma och plugga det jag är efter i.

Men FÖRST..... ska jag fortsätta sova.

(och idag börjar mitt chokladförbud :O)


RSS 2.0